Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009



Στην φύση βρίσκεται ο ιδιος ο Πλαστης. Η προσωπικη Του αγαπη εκδηλωνεται με την πρωτη ευλογια που υπαρχει στην Αγια Γραφη και η οποια δινεται στα ζωα. Και τα ευλογησε ο Θεος λεγωντας ΄' Αυξανεστε και πληθυνεσθε και γεμιστε τα νερα στις θαλασσες και τα πουλια ας πληθυνονται πανω στην γη".
Αργα το απογευμα μετα απο διαβασμα εκανα παντοτε την βολτα μου παρα τον ποταμο Δουναβη και καθομουνα πανω στους βραχους μεχρι την δυση του ηλιου. Ανυπομονουσα να δω τις πανεμορφες παπιες που κολυμπουσαν ομαδικα και αρμονικα...παντα κολυμπουσανε μαζι, λες και ητανε μια αγκαλια ολες μαζι...Σκεφτομουνα πως και αυτα ειναι δημιουργηματα Του αλλα ειναι ανεμελα, δεν εχουν εννοια για την ενδυμασια τους, ουτε αγχος για το φαγητο τους, λες και εχουν εμπιστοσυνη στον Πλαστη τους με οδηγο την χαρα και την απλοτητα...Ηταν η πιο ομορφη μελωδια, μεσα στο απεραντο γαλαζιο του ουρανου, ο ηχος των νερων και η σιωπη που αγκαλιαζε με ζεστασια την καρδια και την ανεπαυε...Εφευγα μετα το ηλιοβασιλεμα και ενιωθα σαν παιδακι που του ειχαν χαρισει το αγαπημενο του παιχνιδι...Δοξα το Θεο που μας δειχνει την αγαπη Του με καθε τροπο.
Posted by Picasa

8 σχόλια:

  1. Ζηλευτή αυτό η βόλτα!
    Και παρατηρώντας τα πτηνά τ'ουρανού, θυμόμαστε ν'αφεθούμε στα χέρια του καλού Θεού.

    Καλώς σε βρήκα Αγαπώσα Καρδιά!
    Ήρθα από το blog αγαπημένης φίλης και τί έκπληξη, είδα να μ' έχεις στη λίστα των ιστολογίων σου! Σ'ευχαριστώ.

    Καλή επιτυχία στο καινούργιο σου blog και θα χαρώ να τα λέμε:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άστρια μου σε ευχαριστω που επισκεφθηκες το μπλοκακι μου :) η τιμη ειναι ολη δικια μου. Η φυση ολη με τα ζωα και τα πουλια ειναι ενα καθημερινο θαυμα που ζουμε αρκει να το δουμε και να αφεθουμε οπως ειπες και συ γλυκο μου κοριτσι:)
    θα τα λεμε
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να εκτιμάς τόσο απλά πράγματα (που δεν είναι απλά) πρέπει να έχει προηγηθεί πολύ μεγάλη θλίψη, αλλά ναι, είναι υπέροχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλως τον ηλιογραφο:)
    ναι εχεις δικιο, μεσολαβησε θλιψη στην καρδια, θλιψη που στο τελος μεταμορφωθηκε σε γλυκα,αλλα παντα η καθε θλιψη κρυβει ευλογια και ευκαιριες για αλλαγη αμα θελουμε...
    σε ευχαριστω που περασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παρατηρόντας τη φύση γύρω και μέσα μας παίρνουμε δύναμη και μαθήματα ζωής.καλά ανταμώματα στο bloggaki σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπήκε ο Απρίλης καιρός για νέα ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγουρα Μαρια και πολλες φορες δυστυχως αγνοουμε αυτη την ομορφια και την χαρα που μαω προσφερει η φυση γιατι ειμαστε απορροφημενοι στα δικα μας και περιστρεφομαστε γυρω απο εμας..νασαι παντα καλα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλε μου Ηλιογραφε εχεις απολυτο δικιο:)...τελος της βδομαδας θα κανω αναρτηση μια και μπηκε ο Απριλης οπως σωστα ειπες:)Απλα προκευψε μια εξεταση που πρεπει να δωσω αυτη την βδομαδα και λογω διαβασματος τα ξεχασα ολα:) θα αναπληρωσω ομως:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή